miercuri, 27 aprilie 2016

Coldplay

Aveti vreun artist preferat pentru care sa fiti in stare sa mergeti pana la capatului pamantului?
Eu i-am gasit si de atunci am devenit addicted:)

Cum i-am descoperit?
Septembrie 2008, eram cu fratele meu in masina in drum spre Suedia, innoptam in Praga si el entuziast "Ioana , Coldplay canta peste 2 zile in Praga!", eu eram total depasita de subiect si il intreb cine mai sunt si astia :) ? Am fost de indata pusa in tema , asa am aflat pentru prima oara ca "Talk" si "Clocks" apartin acestei trupe.
Recunosc ca din acel moment am inceput sa ascult din cand in cand dar fara a face neaparat o pasiune din asta.

Septembrie 2009, am programat un last minute  pe Costa Brava si cum am o pasiune in a imbina utilul cu placutul, obisnuiesc ca atunci când vizitez un loc nou, sa ma bucur de un spectacol bun, un concert deosebit, un musical sau orice eveniment inedit. Norocul meu a fost Viva la Vida Tour susținut de Coldplay in Barcelona. Am zis WOW , ai mei sunt :), si au fost ai mei pret de cateva ore iar de atunci vibreaza in mine again and again.
E al naibii de placut sa nu ai asteptari, sa te lasi surpinsa iar la final sa devii dependenta de acest fenomen. Pur si simplu eram in extaz si fiecare parte a corpului vibra pe muzica lor. Mi-am dat seama din acel moment ca nu caut adrenalina in saltul cu parasuta sau alte sporturi extreme, eu doar am nevoie de Coldplay pentru energie, fericire, extaz, viata.
Barcelona 2009
Inca nu imi vine sa cred ca am fost aici, atunci, si o sa raman mereu cu imaginea zecilor de mii de fani spanioli care efectiv au explodat pe Viva La Vida, sunt cei mai frumosi, mai vii si plini de viata!!!

A doua intalnire cu preferatii mei, s-a petrecut in  mai 2011, cand ne-am adunat 4 fete cucuiete, dornice sa se bucure de un maraton de muzica buna Pinkpop Festival -Landgraaf Olanda, 3 zile de concerte extraordinare cu artisti pe masura printre care Kings Of Leon, Graffiti 6, Elbow, Foo Fighters, Hurts, 30 Second to Mars si multi alti artisti consacrati insa apogeul a fost bineinteles, Coldplay.

 
Pinkpop Festival 2011

 

Si uite asa am bifat o noua implinire , un concediu minunat alaturi de prietene dragi, distractie pe cinste, muzica buna, zambete, fericire si multa multa voie buna:)

Si daca nu ma credeti, eu zic sa va aruncati o privire la aceasta filmare. Eu m-am declarat si ma declar megaimplinita pt ca been there done this!

                                                                                                                    
 

Si pentru ca imi traiesc viata ca o aventura, si pentru ca i have ''A head full of dreams", imi doresc ca si anul acesta sa ma las surprinsa. Sper sa-mi si iasa:) 







Ultimul album ''A head full of dreams" este pentru mine, pentru tine, pentru visatorul din mine si din tine si merita din plin ascultat live. Astept acea zi minunata "Amazing day"

 

luni, 25 aprilie 2016

Targul 100% romanesc

Weekendul trecut am participat la targul organizat de Andreea Esca, un targ 100% romanesc in care creatorii romani au avut ocazia sa isi expuna creatiile, produsele si o buna oportunitate pentru a-si promova brandul in randul iubitorilor de romanesc 100%.

Romanii sunt oameni creativi si cred ca ar trebui sa ne orientam catre piata producatorilor locali, pentru ca stim sa oferim calitate la preturi avantajoase.

marți, 19 aprilie 2016

Calator in viata mea!

joi, 14 aprilie 2016

L’armoire Dessinee –atelierul sufletului meu


Terminasem facultatea  si a urmat firesc primul job, program zilnic, bani putini, timp liber mai deloc si in plus trebuia sa fiu si recunoscatoare ca am unde munci😊Am refuzat si inca refuz aceasta teorie.De fapt mereu am fost o fire rebela si am facut ceea ce mi-a placut, bineinteles fara a face excese, iar trecerea de la o viata lipsita de griji la o viata “responsabila” a fost a naibii de grea, insa pe de alta parte a reprezentat un impuls pentru a-mi urma pasiunea.

De mica am fost o fire creativa si mama a contribuit foarte mult la dezvoltarea acestei laturi, pot spune ca aveam cele ma fistichii rochite create la ateliere de moda sau diverse croitorese pricepute . Cu timpul mi-am dezolvat aceasta latura creativa, insa nu suficient de mult incat sa imi dau seama din liceu ca aceasta cale ar trebui sa o urmez. Dar cum niciodata nu e prea tarziu pentru indeplinirea visurilor, la indemnul prietenelor am inceput sa creez hainute . Am gasit in Laura, o partenera determinata si hotarata si impreuna am pus bazele afacerii noastre de suflet care reprezinta oaza noastra de liniste si inspiratie.

Asa s-a nascut L’armoire Dessinee iar astazi dupa 3 ani pot spune ca proiectul meu a facut primii pasi, a crescut frumos, s-a  dezvoltat treptat, s-a maturizat si cel mai important lucru a adus zambet si satisfactie in randul clientelor noastre.  Lucram cu frumosul si implicit cu oamenii frumosi, aceasta fiind de fapt si cea mai mare implinire. Mi-am facut prietene, am cunoscut oameni de calitate si continui sa ma bucur in fiecare zi de tot ceea ce inseamna frumos.

Asadar recomandarea mea este sa va urmati visul, chiar daca asta presupune si sacrificiu .O facem pentru noi, pentru sufletul nostru iar de aici ne luam energia, puterea de munca, implinirea si determinarea. Pana la urma viata este prea frumoasa sa o traim din obisnuinta si ‘’pentru ca asa trebuie’’. La final, cand se va trage linie, e important sa nu ramanem cu intrebarea ‘’Pentru mine ce am facut!?”


Aici regasiti link-ul atelierului si am ales cateva poze care ne reprezinta creatiile😊
https://www.facebook.com/atelierlarmoire/





Daca sunteti in Bucuresti vin cu o recomandare de weekend si anume targul 100% Romanesc a carui gazda este Andreea Esca.

https://www.facebook.com/events/539027369608938/



Va asteptam la targ cu creatii 100% romanesti😊!

Cu drag,
Ioana





miercuri, 13 aprilie 2016

Let me introduce myself:)

Salut,

Cand esti inconjurata de multi prieteni care te impulsioneaza sa impartasesti cu ei ideile tale, nu iti ramane decat sa te conformezi , sa iti iei laptopul in brate si iata sa iti faci propriul blog!
Asadar let me introduce myself:)
Sunt Ioana ,ziua bancherita , seara dizainerita:) si in timpul liber calatoare prin lumea mare.
Mereu o fire pragmatica, scrisul a fost mereu dusmanul meu ,asadar o sa va rog sa nu faceti analiza pe text, ci sa luati esenta articolelor viitoare.
Si pentru ca sunt o fire altruista, am zis sa nu tin pentru mine atatea idei, amintiri , cugetari ,impresii de calatorie si multe alte lucruri care pot trezi interesul vostru.
Prin urmare mi-as dori sa pot sa impartasesc cu voi idei de vacanta, planuri de weekend, imi doresc sa va tin la curent cu evenimente interesante, fetelor, sa va fac propuneri de fashion , am o gramada de idei de cadouri si multi multi prieteni talentati care abia asteapta sa impartaseasca cu voi proiectele lor:)
Stay tuned!:)

Cu drag,
Ioana